• Boeket vóór 14u besteld, vandaag bezorgd
  • Bezorging door heel Nederland
  • Veilig betalen met iDeal

Dutz Loflo vaas klein – helder bubbles –

De mondgeblazen vazen Loflo van DutZ collection zijn van hoge kwaliteit en perfect voor enkele mooie bloemen (met dikke stelen). De vazen zijn staan prachtig op de vensterbank, sidetable, keukentafel, woonkamertafel, salontafel, badkamer, slaapkamer en keuken. DutZ collection heeft veel glazen vazen in de collectie in veel kleuren. Dit model is trendy en helemaal passend in deze tijd. Perfect met een veldboeket of een veelvoud aan losse bloemen. Een parel in elk interieur.

Lees meer
 44,95

VAAS LOFLO HELDER

De mondgeblazen vazen Loflo van DutZ collection zijn van hoge kwaliteit en perfect voor enkele mooie bloemen (met dikke stelen).
De vazen zijn staan prachtig op de vensterbank, sidetable, keukentafel, woonkamertafel, salontafel, badkamer, slaapkamer en keuken.
DutZ collection heeft veel glazen vazen in de collectie in veel kleuren. Dit model is trendy en helemaal passend in deze tijd. Perfect met een veldboeket of een veelvoud aan losse bloemen. Een parel in elk interieur.

De kleur van deze vaas is helder en de kleine variant is 25 cm. hoog.

• Mondgeblazen
• Geblazen in Europa
• In twee maten leverbaar

Elke DutZ vaas is een unica! Elke glazen vaas is mondgeblazen door glasblazers uit onze Europese glasfabrieken.
Elk product kan dus qua kleur en vorm licht afwijken van de afbeeldingen. Kleine afwijkingen zoals belletjes en krasjes zijn geen defecten maar een gevolg van het ambachtelijke proces van traditioneel glasblazen. Ze verrijken het product en geven het een unieke uitstraling.

Wij helpen je graag

Het team van Orangerie 21
staat voor je klaar!
×
Neem contact op